Poziv na radionicu za sufinanciranje sportskih programa

0

Zajednica sportova Ličko-senjske županije uputila je poziv svim zainteresiranim sportskim udrugama i potencijalnim prijaviteljima na programe Ministarstva turizma i sporta da se prijave na radionicu MINTS-a. Radionica je usmjerena na Natječaj za sufinanciranje sportskih programa poticanja lokalnog sporta i sportskih natjecanja te Natječaj za sufinanciranje sportskih programa obuke neplivača „Hrvatska pliva“.

Na radionici, koja će se održati 14. veljače 2024. godine u Kulturno-informativnom centru u Gospiću, s početkom u 11:00 sati, djelatnici Ministarstva turizma i sporta pružit će sve relevantne informacije vezane uz pripremu natječajne dokumentacije. Cilj je omogućiti sportskim udrugama lakše prijavljivanje na natječaje i iskoristiti dostupna sredstva za poticanje lokalnog sporta i organizaciju sportskih natjecanja, kao i programe obuke neplivača.

Oglas

Svi zainteresirani svoju prijavu za sudjelovanje trebaju poslati najkasnije do 12. veljače 2024. godine na e-mail adresu zajednicasportova.lsz@gmail.com. U slučaju bilo kakvih promjena, organizatori će pravovremeno obavijestiti sve prijavljene sudionike.

L.O.