Predizborni skup HDZ-a u Senju

5

Senj – Serijal predizbornih skupova Hrvatske demokratske zajednice za IX. izbornu jedinicu nastavljen je sinoć u prepunoj dvorani Pučkog otvorenog učilišta u Senju.

Predsjednik županijskog HDZ-a dr. Darko Milinović najavio je nove projekte, izgradnju autoceste Žuta Lokva-Senj i tunela Vratnik kako bi se što bolje povezala Ličko-senjska županija i Grad Senj.

– Mi nismo stranka praznih obećanja, mi smo stranka koja kontinuirano radi za dobrobit svojih građana, pa tako i Vas ovdje u Senju. Naši politički protivnici dolaze s praznim obećanjima i tzv. projektima za Grad Senj. Poručujem im da su projekti o kojima oni govore već pri kraju ili su već dovršeni, izgradnja hidrocentrale, trasa autoceste, tunel Vratnik, dogradnja objekta osnovne škole …

– Koristim ovu priliku da najavim i izgradnju Doma za stare i nemoćne ovdje u Senju. U tijeku je izgradnja pristupne ceste, a u idućoj godini osigurali smo sredstva za završetak izgradnje, naglasio je Milinović.

– Ne slušajte one koji dijele samo prazna obećanja. HNS je bio na vlasti u gradu i nisu poticali projekte od interesa za Senj. HDZ je stranka koja gradi i gradit će budućnost za Senj, Ličko-senjsku županiju i za Hrvatsku. Čuvajmo Ličko-senjsku županiju, čuvajmo Hrvatsku.“ zaključio je Milinović.

Saborski zastupnik i član gradske organizacije HDZ-a Emil Tomljanović zahvalio se na ukazanom povjerenju za dva saborska mandata. Tomljanović je kazao kako je došlo vrijeme da drugi dobiju priliku, te kako vjeruje da će župan Jutković Liku u sabotu predstavljati dostojanstveno i borbeno.

Gradonačelnik Senja i predsjednik gradske organizacije HDZ-a Darko Nekić pozvao je sve članove i simpatizere HDZ-a da izađu na izbore i glasuju za stranku koja radi  i ulaže u Ličko-senjsku županiju i Grad Senj.

H.J./D.B.