Predizborno druženje SDP-a i građana Gospića

4

Gospić – Dva dana prije izbora članovi ličko-senjskog  SDP-a predvođeni predsjednikom ŽO SDP-a Tomislavom Zrinskim, tajnikom Nikolom Marasom i predsjednikom OO SDP-a Perušić Vladom Oreškovićem na gospićkoj placi dijelili su predizborne materijale i upoznavali građane s predizbornim programom Kukuriku koalicije.

Novinarima se prvi obratio Tomislav Zrinski, predsjednik SDP-a Ličko-senjske županije koji je upozorio kako u Hrvatskoj vlada koruptivni model vlasti, te naglasio kako promjene dolaze već za dva dana.

– U sabor iz IX. izborne jedinice prolazi šest kandidata Kukuriku koalicije…. Naš cilj je gospodarski rast, a bez rasta nema mirovina ni plaća. Mladi moraju imati posao, a stariji mir i dostojanstvo, zaključio je Zrinski.

– Galame i okupljanje državnih službenika koji moraju doći u određeno vrijeme na određeno mjesto da bi «guvernator» rekao svoje nepotrebne govorancije.. Ljudi se boje za posao, a mi iz Kukuriku koalicije ne sumnjamo u pobjedu, kazao je predsjednikom OO SDP-a Perušić Vlado Orešković.

Upitan za komentar kako u vrijeme radnog vremena održava predizborna druženja s građanima Nikola Maras je kazao kako je sve transparentno te kako koristi godišnji odmor.

– Nije bit u bojama i podjelama koje suprotna strana želi nametnuti, poanta je u tome da želimo bolji standard i bolji život. Svaki dan kada sam koristio vrijeme za kampanju koristio slobodne dane, kazao je tajnik stranke Maras.

H.J.