Prezentacija vozila na glavnom gradskom trgu

0

Danas na glavnom gradskom trgu u Otočcu  ispod tri paviljona  izložena su vozila VW Golf, Škoda i Seat od strane tvrtke Porshe Rijeka. Građani su od trgovaca automobila dobivali informacije o mogućnosti kupovine automobila, kataloge i letke od izložbenih modela, te su imali mogućnost probne vožnje.

Porsche Rijeka druga je podružnica Porsche Inter Auta d.o.o. u Hrvatskoj – članice austrijske Porsche grupe. Prodajni salon SEAT vozila u Rijeci otvorili su početkom 2003. godine u ulici Janka Polić Kamova 19, koji se pokazao izuzetno uspješnim i  sa upornim radom su postali najvažniji trgovac za SEAT vozila u Primorsko-goranskoj županiji.

U svibnju 2006. godine Porsche Rijeka je proširio svoju ponudu sa najprodavanijom markom  koncerna – Volkswagen sa otvaranjem salona u ulici Fiorella la Guardie 13.

Ubrzo nakon toga otvorio se novi centar rabljenih vozila -Ispitano i sigurno *****, na adresi Osječka 39. Iz ponude rabljenih vozila naglašena je važnost na jamstvo od 6 mjeseci, odnosno maksimalnog broja od 10.000 prijeđenih kilometara, ovisno što prije dospije. Na istoj adresi je djeluje od veljače 2007 godine Volkswagenov gospodarski program.

Odmah neposredno nakon otvaranja VW Salona, na Škurinjama u Osječkoj 25a otvara se ŠKODA prodajno-servisni centar.

Prema ISO standardu 9001, certificirani su i ovlašteni servisni partner za SEAT, VW osobni i gospodarski program, te ŠKODA vozila, a ujedno smo i jedini prodajni partneri za Škoda i SEAT vozila u Primorsko-goranskoj županiji, tako da kupci imaju mogućnost održavati svoja vozila na vrhunskom nivou. Posebnu pažnju polažu  na obrazovanje osoblja u skladu sa svim novostima koja dolaze na području novih vozila, održavanja ili popravka vozila.

Felix