Prijave za SKY BOŠT pune startne pakete produžene su do 23. svibnja 2024.!

0

Kako smo već i najavili, u organizaciji Atletskog kluba Gospić, Parka prirode Velebit i Općine Karlobag, 8. lipnja 2024. godine održava se SKY BOŠT 2024 (Baške Oštarije Trail).

Uz rekreativne utrke “BOŠT Family Time” i “BOŠT 4 You”, najveća atrakcija ovogodišnjeg BOŠT-a je skyrunning utrka “SKY Bošt” duga 30 kilometara, koja je ujedno i kvalifikacijska utrka za Svjetsko prvenstvo u skyrunningu koje će se održati u Španjolskoj u rujnu ove godine.

Ruta koja se proteže od Karlobaga do Baških Oštarija poznata je po svojoj iznimnoj fizičkoj i psihičkoj zahtjevnosti te je namijenjena isključivo iskusnim trkačima. Sudionici će uživati u spektakularnim pogledima na Velebitski kanal, otoke i ljepote Velebita, što ovu utrku čini nezaboravnim iskustvom.

Zbog velikog interesa za sve tri utrke, organizatori su produžili prijave za puni startni paket do četvrtka, 23. svibnja 2024. godine.

BOŠT startni paketi iznimno su bogati i uključuju majicu, medalju, obrok (mesni/vege), pivo Velebitsko, ličku štrudlu, slikanje, osiguranje GSS-a i još neka iznenađenja, pa su se organizatori potrudili da ih dobije što više trkača.

Registracije za utrku i osiguravanje punog startnog paketa dostupne su na: https://www.stotinka.hr/hrv/dogadjaj/2281.

L.O.