Prilika za studente: Otkrijte čudesni svijet Plitvičkih jezera i pridružite se timu

0

Nacionalni park Plitvička jezera poziva studente da se pridruže njihovom timu tijekom turističke sezone. Rad u jednom od najljepših prirodnih bisera svijeta pruža priliku za stjecanje neprocjenjivog iskustva, upoznavanje novih ljudi i uživanje u netaknutoj prirodi.

Plitvička jezera, najposjećeniji nacionalni park u Hrvatskoj, poznati su po svojim prekrasnim slapovima, jezerima i šumama. Studenti koji se prijave imat će priliku raditi u ovom jedinstvenom okruženju, pružajući nezaboravno iskustvo posjetiteljima iz cijelog svijeta.

Nacionalni park traži punoljetne, energične, motivirane i odgovorne studente koji su spremni pružiti izvrsnu uslugu na poslovima informiranja posjetitelja, te jednostavnim poslovima u ugostiteljstvu i hotelijerstvu.

Studentima koji se prijave nude se mogućnost smještaja, naknada za prehranu, satnica od 5 EUR (37,67 kn) s uvećanjem na rad blagdanom i nedjeljom, te sanitarni dokumenti. Osim toga, rad u Nacionalnom parku Plitvička jezera omogućava stjecanje vrijednih komunikacijskih, timskih i organizacijskih vještina koje će biti korisne tijekom studija i karijere.

Zainteresirani studenti mogu se prijaviti odmah, a početak rada je moguć odmah, kroz cijelu turističku sezonu, uz ugovor preko studentskog servisa. Ne propustite ovu priliku za povezivanje s prirodom, stjecanje neprocjenjivog iskustva i postajanje dijelom tima studenata u Nacionalnom parku Plitvička jezera.

Pošaljite svoju prijavu već danas i započnite svoju nezaboravnu avanturu!

L.O.