Priopćenje za medije

0
Sastanak
Sastanak

Vezano uz program obrtnik partner Udruženje obrtnika Gospić podržava populariziranje obrtničkog paketa Croatia osiguranja, zaključeno je danas na sastanku direktorice gospićke podružnice Martine Šuper s Markom Sokolićem i Željkom Mataijom, predsjednikom i tajnika gospićkog udruženja obrtnika. Na sastanku je dogovoreno da će Udruženje omogućiti na nadolazećoj Skupštini prezentaciju programa pogodnosti te pomoći u distribuciji promidžbenog materijala kao i cirkularnog pisma obrtnicima članovima Udruženja obrtnika Gospić.

 Sastanku su nazočili i direktor prodaje podružnice Ivan Radošević te vlasnica agencije za osiguranje „Bonus Asić“, Katica Asić. Kako su istakli sudionici sastanka cilj je poboljšati suradnju kroz ponudu Croatia osiguranja te pomoć obrtničke udruge u realizaciji cjelokupnog projekta.

Inače, obrtnički paket nudi više povoljnosti za obrtnike u osiguranju imovine, posebno zaštiti od požara, osiguranju automobilskog kaska,  osiguranju odgovornosti obrta prema trećoj osobi te osiguranju nezgode od posljedica nesretnog slučaja za zaposlene.

Pojednostavljenje postupka osiguranja kroz jednu policu kojom se pokrivaju rečeni rizici veliki je korak u ovom partnerskom odnosu koji kao posebnu pogodnost nude specijalistički pregled, laboratorijske usluge, besplatno dragovoljno zdravstveno osiguranje pa i liječenje od određenog financijskog iznosa.

Lika Online