Privremena regulacija prometa za vrijeme održavanja izložbe „Jesen u Lici“

0

U Gospiću se nadolazeći vikend, 1. i 2. listopada održava tradicionalna izložba „Jesen u Lici“ na Trgu Stjepana Radića u Gospiću. S obzirom da se očekuje povećano kretanje građana, za vrijeme održavanja izložbe u subotu 1. listopada u vremenu od 7 do 18 sati  i u nedjelju 2. listopada u vremenu od 7 do 18 sati za sav promet zatvara se županijska cesta 5126 koja prolazi Ulicom bana Ivana Karlovića od Smiljanske ulice do raskrižja sa Ulicom popa Marka Mesića, Ulica Nikole Tesle (u cijelosti), te ulica ispred Trga Stjepana Radića (od Ulice Vile Velebita do raskrižja sa Ulicom bana Ivana Karlovića). 

Za to vrijeme promet se za sva vozila koja dolaze iz smjera Smiljana preusmjerava slijedećim obilaznim smjerom: Smiljanska ulica – Ulica dr. Franje Tuđmana i obrnuto, dok se za sva vozila koja dolaze od Kaniške ulice (raskrižje kod Kapelice) promet preusmjerava obilaznim smjerom: Ulica bana Ivana Karlovića – Ulica popa Marka Mesića i obrnuto.

Molimo građane i vozače za strpljenje, međusobno uvažavanje svih sudionika u prometu, te poštivanje prometnih znakova postavljenih u blizini održavanja izložbe, a posebice znakova i uputa koje daju policijski službenici.

Lo/P