Projekt “Mreža za brda i otoke“ u Gospiću

0

Voliš stripove, zanima Te kako oni nastaju, a rado bi ih naučio/la crtati? Dođi i crtaj na besplatnoj strip radionici u sklopu projekta Mreža za brda i otoke koji provodi Hrvatska udruga paraplegičara i tetraplegičara za sve između 13 i 17 godina.

U Gospiću smo 1. veljače 2012.g, srijeda. Radionica počinje u Srednjoj školi u 9.00 h, a u Osnovnoj školi u 13.15 h.

Želiš li sudjelovati na radionici javi se u školu prije našeg dolaska ili na mail hupt@hupt.hr. Prijavljeni će crtati na radionicama s profesionalnim strip crtačem. Najbolji među crtačima dobit će prijenosno računalo i novčanu nagradu.

Isti dan 1. veljače 2012.g pozivamo sve čelnike lokalnih zajednica, djelatnike službi socijalne skrbi, zdravstvenih ustanova, servisa u zajednici i osobe s paraplegijom i tetraplegijom da dođu na Tribinu na temu Osobe s paraplegijom i tetraplegijom – ravnopravni građani, u Kulturno informativni centar, Budačka 12, Gospić s početkom u 10.00 h.

Projekt “Mreža za brda i otoke“ financira Ministarstvo socijalne politike i mladih, a provodi se u Buzetu, Čabru, Gospiću, Vrgorcu te na Hvaru, Korčuli i Lastovu. U okviru projekta za učenike u srednjoj i osnovnoj školi održat će se kratka prezentacija o rizičnom ponašanju te predstaviti strip natječaj i održati strip radionica u trajanju od dva školska sata za zainteresirane učenike. Za sve ostale zainteresirane u zajednici bit će održana tribina.

Lika Online