Projekt „Mudrica“ ima sve veći broj poklonika

Foto: Kornelija Borčić

Nacionalni park Plitvička jezera svake godine organizira posebne popuste, projekte, radionice i niz sadržaja po ukusu širokog kruga svojih posjetitelja.  Od 2021. godine je partner projekta e-Dječja kartica “Mudrica”. Ravnatelja NP Tomislava Kovačevića pitali smo neke detalje ovoga projekta.

-Mudrica je projekt Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade kojom se roditeljima, skrbnicima i udomiteljima, dakle svim obiteljima, želi omogućiti pristup raznim aktivnostima diljem Hrvatske uz povoljnije cijene, odnosno različite popuste. Od kada je započelo provođenje ovoga projekta korisnika kartice „Mudrica“ sve je više, a uz ovogodišnji popust od 35 posto od redovne cijene uvjeren sam da će posjetitelji još intenzivnije pohrliti na Plitvička jezera.

Nastavak ispod oglasa

Dovoljno je javiti se u naš odjel prodaje na mail prodaja@np-plitvicka-jezera.hr i najavite datum, vrijeme dolaska i željeni broj ulaza u Park, odnosno ulaz 1 ili ulaz 2. Referenti prodaje napravit će vam rezervaciju koju ćete predočiti na ulazu u Park na dan vaše posjete gdje ćete predočiti svoju e-Dječju karticu “Mudricu” i gdje ćete platiti svoje ulaznice s  velikim popustom, naglašava ravnatelj Tomislav Kovačević.

Ova planetarno popularna destinacija opet se našla na popisu TOP-100 svjetskih turističkih destinacija. Projekt „Mudrica“ je još jedan od načina da bi se posebnost ovoga parka približila što većem broju posjetitelja. Snijeg koji je ovih dana zabijelio Plitvice omogućio je otvaranje sanjkališta na Mukinjama. Zbog trenutne količine snijega, otvoreno je samo sanjkalište i moguć je najam sanjki, a kada to uvjeti dopuste, otvorit će se i skijaška staza.

L.O.