Radionica namijenjena iznajmljivačima soba

0

Turistička zajednica Karlobag ovoga vikenda priređuje još jednu korisnu edukaciju. Edukacija se odnosi na  evisitor, tj. na obvezan sustav prijave i odjave turista, kao i administrativno poslovanje iznajmljivača privatnog smještaja.

Zbog sve intenzivnije povećanja  broja iznajmljivača soba i apartmana  na području općine Karlobag, ova je edukativna radionica prigoda za stjecanje novih znanja. Skup će se održati u subotu, 14. svibnja u hotelu „Zagreb“,u kongresnoj dvorani s početkom od 10 sati. Edukacija je besplatna za sve sudionike, a provodi je tvrtka „Interligo“ d.o.o. iz Splita, na čelu sa   Anamarijom Cicarelli,  ovlaštenom edukatoricom za sustav evisitor.  Riječ je o elektroničkom sustavu  prijave i odjave turista koji je obavezan za sve iznajmljivače, uz administrativno poslovanje obiteljskog smještaja. Predviđeno vrijeme trajanja edukacije je 90 minuta.

Potvrda dolaska na radionicu traje zaključno do četvrtka, 12. svibnja do 15 sati. Prijave se vrše  telefonskim ili elektroničkim putem  na brojeve telefona/ mobitela : 053/ 694 251; 098/ 639 318 ili na e-mail: tzokarlobag@gmail.com

L.O.