Navijačke zone u Lici

0
Navijačko ludilo polako ali sigurno ulazi u Hrvatsku. Vatreni su već u Poljskoj, a preksutra ih čeka prva utakmica s Irskom. Organizatori pozivaju sve navijače u Gospiću i Otočcu u službene Navijačke zone koje su organizirane sa suradnicima. Ličani će prvi puta u županiji imati priliku organizirano gledati utakmice uz posebni zabavni program. Večeras se otvara Navijačka zona, događajem zagrijavanja u disco klubu Amadeus u Gospiću gdje će nastupiti DJ JumpIn, Dj Toni i DJ Perez s početkom od 21h. Nakon toga, program kreće u nedjelju s početkom od 18h.
Donosimo program koji se održava u Gospiću i Otočcu, te datume kada se program održava. Ukoliko reprezentacija bude išla dalje nakon skupine, organizatori će pravovremeno obavijestiti o daljnjem tijeku događaja na istim lokacijama.
LikaClubbing NAVIJAČKA ZONA – GOSPIĆ – Kulturno Informativni Centar (atrij) Gospić
10.06. od 18h Hrvatska – Irska
14.06. od 15h Hrvatska – Italija
18.06. od 18h Hrvatska – Španjolska
U Gospiću će u KIC-u (atrij) sve goste prije početka utakmice, za vrijeme trajanja poluvremena i nakon utakmice zabavljati DJ Vrxx iz Karlobaga. Gledatelji će utakmicu moći pratiti na velikom  videozidu, a cijeli događaj pokriva Ožujsko pivo. Biti će organizirana i kladionica za utakmice, i bogata  nagradna igra. Osim toga, Hotel Ana osigurava i ponudu pizza. Ulaz u Navijačku zonu u Gospiću sva tri dana je besplatan, a ukoliko Vatreni prođu skupinu u planu je i nastavak praćenja na istoj lokaciji. Organizatori Navijačke zone u Gospiću su: Kulturno Informativni Centar Gospić, Hotel Ana Gospić, Studentski Zbor Gacke i LikaClubbing.
LikaClubbing NAVIJAČKA ZONA OTOČAC – diskoteka Puls
10.06. od 18h Hrvatska – Irska
14.06. od 15h Hrvatska – Italija
18.06. od 18h Hrvatska – Španjolska
U Otočcu je organizirano gledanje utakmica u diskoteci Puls. Sve goste prije početka utakmice, za vrijeme trajanja poluvremena i nakon utakmice zabavljati će DJ Blaky iz Samobora. Utakmice će se pratiti na velikom videozidu, a događaj pokriva Zagrebačka pivovara s nagradama i hostesama. Biti će organizirana i kladionica. Diskoteka Puls prije početka utakmice Hrvatska – Irska časti sve goste roštiljem. Također, ukoliko Vatreni prođu skupinu bit će nastavljeno organizirano gledanje utakmica na istoj lokaciji. Ulaz je besplatan. Organizatori Navijačke zone u Otočcu su: Diskoteka Puls, Studentski Zbor Gacke i LikaClubbing.
Medijski pokrovitelji svih događaja su portali: lika-online.com , likaplus.hr i cropartyjanka.com . Svi organizatori pozivaju građane na veliku podršku Hrvatskoj reprezentaciji u Navijačkim zonama. Pogledajte promo video Navijačke zone: http://www.youtube.com/watch?v=RYCoO8V1p_o