Razvoj zdravstvenog turizma u gradu Otočcu

0

Zdravstveni turizam jedan je od najstarijih  oblika turizma u cilju očuvanja i unapređenja zdravlja, te poboljšanja vrsnoće života.

U želji za razvojem zdravstvenog turizma u gradu Otočcu i obogaćivanjem jedinstvenog proizvoda na ovim prostorima, hotel Mirni Kutak svaki mjesec nudi uslugu Bioterapije pod vodstvom diplomiranog bioterapeuta Damira Manole.

Oglas

Čisti zrak, jedna od najčišćih rijeka u Europi-Gacka,te ljekoviti krajolik prirodni je prostor koji omogućuje liječenje čovjeka. Hotel Mirni Kutak se trudi sve više fokusirati na zdravlje čovjeka, stoga uz svoju Wellness ponudu, preporuku vrsnih znalaca zdrave prehrane, mogućnošću usluge fizioterapeuta po želji gosta, od sada ima i ovu vrhunsku uslugu u sklopu svog objekta.

Hotel Mirni Kutak  ispunio je tražene uvjete za održavanje terapija, prepoznao je mogućnost da se osim klasične turističke ponude mogu okrenuti zdravstvenom turizmu te da u trenutku svjetske krize upravo oni otvore vrata novim mogućnostima u ličko senjskoj županiji, ne samo uvođenjem Bioterapija nego i razvojem dental turizma, što je uistinu specifično na ovim područjima.

Više informacija o Bioterapijama možete saznati putem službene stranice diplomiranog bioterapeuta:  www.bioterapije.com

Svoje mjesto možete rezervirati pozivom na broj 095 501 8520 ili 053 771 589

Slijedeći teremin bioterapija u hotelu Mirni Kutak je od 13.-16.siječnja 2011 godine;

MIR