Razvojni centar Ličko-senjske županije organizira radionice o digitalnom marketingu i Google Ads oglašavanju

0

Razvojni centar Ličko-senjske županije organizira dvije zanimljive radionice za poduzetnike, obrtnike i OPG-ovce s područja Ličko-senjske županije koje će se održati 16. i 17. ožujka 2023. godine. Radionice će se baviti temom digitalnog marketinga i Google Ads oglašavanja, te će biti vodene od strane Miroslava Varge, stručnjaka za online marketing, statističke analize i data mining.

Prva radionica pod nazivom “Mogućnosti Internetskog oglašavanja kao neizbježan dio digitalnog marketinga” održat će se 16. ožujka, dok će se druga radionica “Digitalni marketing za napredne: Kako koristiti Google Ads sustav da Google prodaje naš proizvod” održati 17. ožujka 2023. godine.

Miroslav Varga je diplomirao na Fakultetu strojarstva i brodogradnje te apsolvirao dva poslijediplomska studija. Trenutno radi u tvrtki Escape i predaje na nekoliko škola i institucija o temama vezanim uz online oglašavanje. On je jedini Google certified trainer na svijetu u statusu djeda, što govori o njegovom iskustvu i velikom broju grešaka koje je napravio pa polaznike uči kako ih izbjeći.

Ako ste poduzetnik, obrtnik ili OPG-ovac s područja Ličko-senjske županije, ovo je sjajna prilika da saznate više o digitalnom marketingu i Google Ads oglašavanju. Više informacija o radionicama i prijave možete pronaći na sljedećim linkovima:

https://www.rc.licko-senjska.hr/poziv-radionica-mogucnosti-internetskog-oglasavanja-kao-neizbjezan-dio-digitalnog-marketinga-16-03-2023/

https://www.rc.licko-senjska.hr/poziv-radionica-digitalni-marketing-za-napredne-kako-koristiti-google-ads-sustav-da-google-prodaje-nas-proizvod/

L. O.