Rezultati 3. malonogometne lige

0

III  HRVATSKA  MALONOGOMETNA LIGA  (skupina Ličko-senjska)

Odigrane su utakmice 5.kola III HMNL (skupina Ličko-senjska), gdje se dogodilo nekoliko neočekivanih rezultata.

Oglas

MNK“VELEBIT“ iz Gračaca dokazuje visoku kvalitetu pobjedom 7:4, pa unatoč tome što im nije trebala pobjeda sportski i viteški ne dozvoljavaju MNK“Lika šport“ da uđu u završnicu.

Neočekivano lagana i visoka pobjeda Krbave protiv Vila Velebita Bigroma  čak sa 16:1.

U nedjelju, 06.ožujka 2011.godine igra se play-off ovog natjecanja sa slijedećim rasporedom:

10,00   VELEBIT   – VILA VELEBITA BIGROM

11,15   ŠUMAR   –  KRBAVA

Mladi nogometaši CROATIJE iz Ličkog Osika vratili su se puni dojmova iz Zadra.

Stariji pioniri su odigrali 1:1 i bili bolji u utakmici sa renomiranim protivnikom ZADROM koji je nedavno na splitskom turniru  osvojio treće mjesto i u polufinalu tek izvođenjem penala 13:12 izgubio od zagrebačkog Dinama. Nakon rezultatske prednosti 1:0 domaćina Zadra u prvom poluvremenu Ličkoosičani su u drugom poluvremenu bili bolji,izjednačili i imali nekoliko prigoda za iznenađujuću pobjedu. Bolji od ostalih bili su Darijo Petrlić i Alen Vuković, a za Croatiju nije nastupio najveće pojačanje Hairlahović što dovoljno govori o snazi najboljeg kluba Ličko-senjske županije u ovoj kategoriji.

Mlađi pioniri Croatije su imali „peh“ pa su im se u posljednji trenutak razbolili vratar Robert Nikšić  i Alen Čustić, a zbog obveza nije mogao putovati trener-povratnik Ivan Štimac, pa su doživjeli poraz 6:3, iako je 10 minuta prije kraja rezultat bio 4:3. Pogodke su postigli Franjo Idžanović(2) i Marin Ćaćić.

Nakon odigranih utakmica više od 50 žitelja Ličkog Osika prisustvovalo je utakmici ZADAR –HAJDUK.