Rock škola “Gospić Groove 2012”

0

Ako ti je dosta praznog hoda, ispadanja iz takta, lupanja u garaži i deranja pod tušem, vrijeme je da stekneš i usavršiš svoje glazbene vještine pod vodstvom aktivnih profića, vrhunskih profesionalnih instrumentalista i vokalista domaće scene!
Rad Groove instruktora s grupom, tzv. band coaching, trajat će tri dana – petak 26., subotu 27., i nedjelju 28. listopada 2012., od 17 do 20 h, a namijenjen je svima, bez obzira na dob, koji imaju najmanje dvogodišnje sviračko i/ili pjevačko iskustvo (a može i manje, uz glazbenu kompetenciju dovoljnu za bendovsku komunikaciju).
Za Band coaching potrebna je prijava najmanje četiriju polaznika koji vladaju različitim instrumentima (ili tri instrumenta + vokal). Repertoar se dogovara i slaže prije početka probe, između članova banda i instruktora, s obzirom na želje i glazbene afinitete polaznika, te mogućnost postavljanja benda vezano uz instrumente i/ili vokale.
Instruktori koji će zajedno voditi ovu kratku, ali intenzivnu rock školu poznati su glazbenici: Jurica Leikauff – klavijature(Prljavo kazalište), Zvonimir Bučević Buč – bas gitara (Boa, Parni valjak, Vještice, Songkillers, Bastardz…), Franciska Fiss – vokal (Boa, brojne jazz formacije), Davor Doležal – gitara (Igor Geržina Sax Lounge Ensamble).
Mjesto održavanje ove bendovske radionice je KIC, Kulturno-informativni centar Gospić, Budačka 12. Prijaviti se možete na mail kic-gospic@kic-gospic.eu ili na tel. 053/658-975, najkasnije do 26.listopada u 12 sati.
Nagrada najuspješnijem bendu i polaznicima je promotivni nastup na završnoj koncertnoj produkciji GROOVE škole zvuka i glazbe u Zagrebu, koji će se održati u popularnom klubu Sax!, potkraj siječnja 2013.
Održavanje ove radionice organizacijskom i financijskom potporom omogućili su Grad Gospić, KIC Gospić, Hrvatska glazbena unija (HGU) i Hrvatska udruga za zaštitu izvođačkih prava (HUZIP).

L.O.

Oglas