Sajam poslovnih nekretnina EXPO-REAL 2010 otvara svoja vrata već 13. put po redu.

0

Od 4. listopada do 6. listopada 2010. na Novom sajmu u Münchenu će se ponovo održati jedan od najvećih sajmova nekretnina na svijetu. Već petu godinu zaredom jedini predstavnik iz Ličko-senjske županije je tvrtka Lika nekretnine d.o.o. iz Otočca koja se bavi posredovanjem i prodajom nekretnina.

Rezultati prošlogodišnjeg sajma govore sami za sebe – 1.580 izlagača iz 34 zemlje i 21.430 posjetitelja iz 73 zemlje svijeta, a kada se zbroje svi sudionici sajma, što posjetitelji, što izlagači, brojka se penje do nevjerojatnih 36.000 poslovnih sudionika.

Oglas

EXPO-REAL 2010 unatoč krizi očekuje izvrsne rezultate, u 6 paviljona, odnosno isto kao i u 2009. godini. Iako je globalna kriza i dalje prisutna EXPO-REAL -u 2010. će proširiti naše poslovne kontakte i dati nam nove ideje koje ćemo upotrijebiti u daljnjem poslovanju. Kao i svake godine sajam nudi top class konferencijski program, radionice, predavanja i razne okrugle stolove koji nude svježe teme iz ove branše. Izlagačka paleta sajma EXPO-REAL 2010 će biti sljedeća:

  1. ● konzultantska poduzeća za nekretnine
  2. ● gospodarske regije, gradovi i općine
  3. ● investitori
  4. ● mediji
  5. ● udruženja
  6. ●arhitektonski i projektni biroi
  7. ● agencije za nekretnine
  8. ● menadžment iz poduzeća koji se bavi nekretninama…

Hrvatska gospodarska komora sa svojim članicama će i ove godine izlagati na ovoj prestižnoj manifestaciji. Hrvatska je već dugi niz godina prisutna na ovom sajmu, a posjetiteljski dio je sve stručniji, ali i konkretniji iz godine u godinu, to dovoljno govori koliko je ovaj sajam važan za nas, a i u ozbiljnosti sajma – dvodnevna ulaznica je 250 €, a on line – trajna ulaznica je 350 € . ( ulaznice uključuju besplatan katalog sajma, kartu za javni prijevoz i besplatan ulaz na sve konferencijske programe ).

TOP zemlje svijeta koje izlažu na sajmu: su Njemačka, Austrija, Nizozemska, Poljska, Švicarska, Velika Britanija, Češka, Španjolska, USA, Turska, Francuska…

Ove godine je jako važno biti prisutan na ovoj priredbi, uspostaviti kontakte, izmijeniti ideje, kao i nastaviti suradnju nakon povratka sa sajma tjer je to i razlog posjeta ove međunarodne priredbe – kaže Ivan Bižanović vlasnik tvrtke Lika nekretnine d.o.o.

Ugodnoj atmosferi poslovanja na sajmu svakako doprinosi i glavni grad Bavarske – München. Bavarska metropola, spoj tradicionalnog i modernog, kulturnog i poslovnog središta, jednom riječju, „grad sa srcem“.

Felix