Sajam poslovnih nekretnina EXPO-REAL 2011

0

I ove godine Ličko-senjsku županiju na sajmu poslovnih nekretnina predstavljati će tvrtka Lika nekretnine d.o.o. iz Otočca koja posluje kao konzultantska tvrtka i agencija za nekretnine. Sajam poslovnih nekretnina EXPO-REAL 2011 otvara svoja vrata već 14. put po redu od 4. do 6. listopada 2011 na novom sajmu u Münchenu će se ponovo održati najveći B2B sajam nekretnina na svijetu.

Rezultati prošlogodišnjeg sajma govore sami za sebe – 1.645 izlagača iz 35 zemalja svijeta i 20.497 posjetitelja iz 71 zemlje , a kada se zbroje svi sudionici sajma što posjetitelji, što izlagači, brojka se penje do nevjerovatnih 36.816 poslovnih sudionika.

EXPO-REAL 2011 unatoč krizi očekuje izvrsne rezultate, u 6 paviljona, odnosno isto kao i u 2010. godini. Globalna kriza polako jenjava, a izlagači će sresti sve ključne igrače na EXPO-REAL -u. Ovaj sajam proširuje poslovne kontakte i daje nove ideje koje će se upotrijebiti u daljnjem poslovanju.

Kao i svake godine sajam nudi top class konferencijski program, radionice, predavanja i razne okrugle stolove koji nude svježe teme iz ove branše. Izlagačka paleta sajma EXPO-REAL 2011 će biti sljedeća:

konzultantska poduzeća za nekretnine, gospodarske regije, gradovi i općine, investitori, mediji, udruženja, arhitektonski i projektni biroi, agencije za nekretnine, menadžment iz poduzeća koji se bavi nekretninama.

TOP zemlje svijeta koje izlažu na sajmu su Njemačka, Austrija, Nizozemska, Poljska, Švicarska, Velika Britanija, Češka, Španjolska, USA, Rusija, Francuska, Luxemburg..

O ozbiljnosti sajma govore i ulaznice koje stoje za dva dana 275 eura, a trajna ulaznica 385 eura. Kvadratni metar zakupljenog prostora je 500 eura, uz to je potrebno i štampanje dvojezičnog reklamnog materijala pa smo se ove godine obratili za pomoć HGK Županijskoj komori Otočac koja kao i uvjek ima razumjevanje za prezentaciju Ličko-senjske županije i dolazak novih investitora na naše prostore – kažu nam u agenciji Lika nekretnine.

Ove godine na sajmu ćemo ponuditi punionicu vode, stambeno-poslovni kompleks, jednu tvornicu, hotel, motel, pansion i dr. – kažu u agenciji.

J.Ko.