SENJ IN YOUR POCKET

0

„Ponosna sam što je Senj postao dio obitelji europskih turističkih destinacija u projektu in your pocket“, rekla je direktorica Ureda Turističke zajednice Grada Senja Marijana Biondić tijkom predstavljanja gradskog džepnog vodiča pod nazivom „Senj in your pocket“ održanog u prostoru Turističke zajednice. Vodič obuhvaća mnoštvo informacija potrebnih posjetitelju da pobliže upozna Senj i područje Grada Senja – od povijesti, kulture, znamenitosti, događanja do zaštićene prirode u Parku prirode Velebit i Nacionalnom parku Sjeverni Velebit. Vodič predstavlja i smještaj, ugostiteljsku ponudu te noćni život Senja, a pobliže nas upoznaje i sa svim mjestima na području Grada Senja.

U sklopu projekta je riječ o džepnim vodičima prisutnim u 23 zemlje Centralne i Istočne Europe koji turistima pružaju detaljne informacije o gradu koji posjećuju, a dostupni su u tiskanom izdanju džepnog formata kao i na web stranici www.inyourpocket.com.

Oglas

Senjski vodič je tiskan na engleskom jeziku, a sadrži i kartu Senja sa koordinatama koje stoje uz konkretno mjesto u samom tekstu kako bi se gostu olakšalo snalaženje u prostoru. Vodič će biti besplatno dostupan u Informativnom centru senjske turističke zajednice, u turističkim recepcijama na području grada kao i u turističkim agencijama.

A.P.