Senj slavi Dan grada i blagdan Svetog Jurja

0

Grad Senj će proslaviti Dan grada i blagdan Svetog Jurja od 17. do 29. travnja 2023. godine. Proslava će uključivati raznovrstan program koji će ponuditi nešto za svakoga. Organizatori pozivaju građane da sudjeluju u slavlju i obilježavanju ovih važnih događaja.

Proslava će započeti izložbama u Gradskoj knjižnici Senj, a nastaviti se s predstavama za djecu, edukativnim predavanjima, svečanim dodjelama priznanja, likovnim radionicama, kazališnim predstavama, koncertima, ekološkim akcijama, sportskim turnirima i mnogim drugim aktivnostima.

Oglas

Posebna svečanost održat će se u ponedjeljak, 24. travnja, u Tvrđavi Nehaj, gdje će biti otvorena izložba “Brodolom Mijoka” te će se održati svečana sjednica Gradskog vijeća Grada Senja u povodu Dana grada i blagdana Svetog Jurja, zaštitnika grada Senja.

Organizatori ovogodišnjeg slavlja su Grad Senj i Turistička zajednica Grada Senja, dok su suorganizatori brojne ustanove, udruge i škole.

Svi zainteresirani građani pozivaju se da sudjeluju u proslavi i obilježavanju Dana grada Senja i blagdana Svetog Jurja, te da svojim prisustvom uveličaju ova događanja.

Cijeli program proslave pogledajte ovdje.

L.O.