Senj slavi proljeće na 12. Festivalu od rožicov

0

Turistička zajednica grada Senja najavljuje 12. Festival od rožicov, koji će se održati 12. i 13. svibnja na Pavlinskom trgu. Cilj ovog dvodnevnog događaja je promovirati lokalne proizvođače cvijeća i vrtnog programa te potaknuti ljubitelje biljaka na stvaranje zelenijeg i ljepšeg okoliša.

Festival će nuditi širok spektar proizvoda, uključujući razne vrste cvijeća, sadnica, sezonskog bilja i vrtnog programa. Posjetitelji će također moći saznati brojne korisne savjete o uzgoju i njezi biljaka te uređenju vrta od stručnjaka iz različitih područja. Festival će biti otvoren za posjetitelje od 10 do 19 sati.

Oglas

U subotu, 13. svibnja, od 10 sati na Pavlinskom trgu očekuje vas poseban kulinarski doživljaj. Naime, spravljat će se velika fritaja sa šparogama, a posjetitelji će moći degustirati i metarsku cvjetnu roladu koju će pripremiti Srednja škola Pavla Rittera Vitezovića.

Za glazbeni dio subotnjeg programa zadužena je grupa Skala, koja će svojim nastupom dodatno uljepšati atmosferu na festivalu.

Dođite u Senj i uživajte u bogatoj ponudi cvijeća, zelenila i gastro delicija na 12. Festivalu od rožicov!

L.O.