Senj u duhu blagdana: poklon bonovi za umirovljenike i socijalno ugrožene

0

Kao i proteklih godina, u prigodi obilježavanja božićnih i novogodišnjih blagdana, Grad Senj će dodijeliti poklon bon u iznosu od 50 Eura socijalno ugroženim umirovljenicima i drugim osobama u stanju socijalne potrebe s područja grada Senja. Ova gesta solidarnosti cilja na podršku onima koji se nalaze u financijski teškim okolnostima.

Poklon bon će se dodijeliti umirovljenicima čije mirovine ne prelaze 265 Eura i koji su izvršili prijavu za dodjelu poklon bona. Osim umirovljenika, bonovi će biti dodijeljeni i korisnicima zajamčene minimalne naknade, kao i korisnicima naknade za nezaposlene hrvatske branitelje i civilne stradalnike iz Domovinskog rata s područja Grada Senja.

Oglas

Od dodjele poklon bona izuzimaju se korisnici inozemne mirovine čija ukupna mirovina prelazi 265 Eura. Da bi se osigurala pravedna distribucija, podaci iz prijave će se uspoređivati sa službenom evidencijom.

Za prijavu i preuzimanje bona potrebno je posjetiti Gradsku upravu, smještenu na adresi Obala dr. Franje Tuđmana 2, II. kat, soba br. 8. Prijave se primaju radnim danom od 08.00 do 10.30 sati, počevši od petka 1. prosinca, sve do 22. prosinca 2023. godine. Prilikom prijave, potrebno je priložiti osobnu iskaznicu te odrezak o isplati mirovine. Ukoliko osoba nije u mogućnosti osobno podignuti poklon bon, može se javiti na telefon 053/881-162.

Ovom inicijativom, Grad Senj nastavlja tradiciju brige o svojim najugroženijim stanovnicima, posebno u vrijeme blagdana, naglašavajući važnost zajedništva i međusobne pomoći.

L.O.