SENJSKI GRADONAČELNIK U SVOM UREDU UGOSTIO ODLIKAŠE

0

Učenike Srednje škole P. R. Vitezovića Senj, koji su tijekom svih godina srednjoškolskog obrazovanja postigli odličan uspjeh, njihove razrednice i ravnateljicu škole ugostio je u svom uredu senjski gradonačelnik Darko Nekić, prof.

Učenici smjera opća gimnazija koji su postigli odličan uspjeh su: Milan Blažević, Ivana Krmpotić, Mateja Prpić, Jakov Tomljanović i Matija Vurušić. Odlikaš smjera elektrotehnika je Ante Čeperić, dok je najbolje rezultate od učenika turističko – ugostiteljskog smjera tijekom srednjoškolskog obrazovanja postigao  Robert Kranjčević.

Oglas

Istom prigodom gradonačelnik je uručio novčanu nagradu učeniku 2. razreda opće gimnazije Nikoli Lopcu koji je osvojio treće mjesto na državnom Natjecanju iz hrvatskog jezika. Nagradu je primila i Nikolina mentorica Radica Turina, prof.

Gradonačelnik je s učenicima razgovarao o nastavku školovanja te je izrazio zadovoljstvo njihovim odabirom budući da je većina odlučila upisati fakultete tehničkog smjera. Čelnik grada je budućim studentima poželio uspjeh pri upisima na fakultete te im je poručio kako bi volio da se s diplomama vrate u rodni grad i nađu zaposlenje u struci.

A.P.