Skijalište Mukinje: ovoga vikenda besplatan parking i prijevoz s parkirališta Hladovina do Mukinja i natrag!

Visina snijega od 60-ak cm, temperature zraka jedva ispod nule glavne su predispozicije da bismo ovih dana pohrlili na Mukinje, jedinu ličku skijašku stazu s certificiranom vučnicom. U svemu tome postoji samo jedan problem: kuda s automobilom? Ako je to mnogim ljubiteljima zimskih sportova najveći problem, ovaj problem riješila je uprava NP Plitvička jezera. Evo njihove poruke:

-Dragi naši, prema trenutnim uvjetima i najavljenoj povoljnoj vremenskoj prognozi za ljubitelje zimskih sportova, očekuje se veći broj posjetitelja za vikend na skijalištu/sanjkalištu Mukinje. Obavještavamo vas da će se za subotu 28. siječnja i nedjelju 29. siječnja osigurati besplatan parking za posjetitelje Skijališta Mukinje na prostoru Parkinga 2 Hladovina, s kojeg će se posjetitelji organizirano i također besplatno prevoziti mini busom do skijališta. Mini bus će voziti po potrebi bez voznog reda od 9 do 16 sati, a zadnji polazak s Mukinja za Hladovinu je u 16 sati, stoji u poruci NP Plitvička jezera.

Nastavak ispod oglasa

Sasvim dovoljan razlog da bismo se sljedećeg vikenda dohvatili skijaško-sanjkaške opreme i pohrlili u NP Plitvička jezera i Skijaški centar Mukinje.

L.O.