Slabiji tlak vode, danas sanacija kvara

Jučer poslije podne nekolicina potrošača u Gospiću žalili su se na slab pritisak vode, koja je na nekim višim etažama prešla u neznatno curenje. Od direktora „Usluge“ Milana Devčića doznali smo detalje vezane uz ovu problematiku.

-Ekipe su od jučer na terenu kako bi locirale mjesto i vrstu kvara. Jutros smo doznali kako je riječ o prsnuću cijevi glavnog vodovoda na potezu Bilaj-Ribnik, sa kaptaže Mrđanovac u Ketku. Radovi su u tijeku i tijekom dana kvar bi trebao biti saniran. Probleme na terenu nam stvaraju podvodni tereni i brojna vrela koja našim djelatnicima otežavaju pristup. Kako bismo omogućili redovnu vodo-opskrbu, dijelove naših potrošača privremeno smo prespojili na ostala vodo-crpilišta. Nema mjesta panici jer ponavljam da ćemo sanaciju kvara nastojati riješiti tijekom dana, ističe Milan Devčić, direktor Usluge.

Nastavak ispod oglasa

Kako to često bude u ovakvim situacijama, već se pronio glas o velikim zamućenjima vode i bojazni je li ispravna za piće. Iz Usluge javljaju kako nema mjesta panici jer nema zamućenja vode, niti bojazni za ljudsko zdravlje.

L. O.