Spomenice domovinske zahvalnosti

Na prigodnoj svečanosti u Policijskoj upravi ličko-senjskoj danas je održana svečana dodjela Spomenica domovinske zahvalnosti. Odlukom predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar-Kitarović, Spomenicom domovinske zahvalnosti za časnu i uzornu službu u Policijskoj upravi ličko-senjskoj odlikovani su Mirko Bićanić, Ivica Pavelić i Ivanka Pavlović. Odlikovanim službenicima spomenice je uručio načelnik Policijske uprave Ante Podnar, te im u ime ministra unutarnjih poslova Vlahe Orepića i u svoje osobno ime uputio iskrene čestitke, zaželjevši im uspjeh u daljnjem radu.
U ime odlikovanih prisutnima se obratio Ivica Pavelić koji se zahvalio rukovoditeljima koji su prepoznali njihovo zalaganje, te da će im isto biti dodatni poticaj u daljnjem radu.
Uručene su i dvije zahvalnice i to za iznimno učinkovito, profesionalno i stručno obavljanje poslova, poglavito poslova koji se odnose na provedbu Zakona o prebivalištu, Ministarstvo unutarnjih poslova zahvalnicu je dodijelilo Katarini Fajdetić, upravnoj referentici u Policijskoj postaji Otočac, a zbog svog nesebičnog priloga kojim pomaže rad Zaklade policijske solidarnosti zahvalnica i monografija dodijeljena je policijskom službeniku Policijske postaje Senj Emanuelu Veselu.

P.U./L. O.

Nastavak ispod oglasa