Stanka LiPO demantira vijesti o zamjeniku predsjednika Dabi

0

Stranka LiPO oglasila se danas priopćenjem kako bi demantirala vijesti vezane uz svojeg zamjenika predsjednika, Antu Dabu. Stranka naglašava da Dabo neće pristupiti stranci u osnivanju koju pokreće Marko Jelić, župan Šibensko-kninske županije.

-Povodom dezinformacija kojima je očito cilj destabilizacija stranke LiPO sa preko 2000 članova, demantiramo da bi naš zamjenik predsjednika stranke LiPO gospodin Ante Dabo postao član stranke u osnivanju gospodina Marka Jelića, župana Šibensko-kninske županije.

Oglas

Naglašavamo zadovoljstvo osnivanjem nove stranke koja će zasigurno imati utjecaj na izborne procese, naročito u IX izbornoj jedinici.
Stranka LiPO je spremna na suradnju sa onim političkim opcijama koji žele mijenjati političku kartu naročito IX izborne jedinice. U drugom krugu izbora za župana u našoj županiji dobili smo preko 10000 glasova, a pojedinačno smo najjača stranka u Županijskoj skupštini sa 9 mandata, dok HDZ ima 6 mandata, što je dobra baza za sudjelovanje u političkim promjenama u našoj izbornoj jedinici ukoliko se uključimo u proces parlamentarnih izbora, navodi se u priopćenju stranke LiPO koje potpisuje Ante Dabo.

L.O.