Studentski Zbor Gacke pokreće „studentsku srijedu“ u Otočcu

1
Studentski Zbor Gacke nakon održane facebook ankete „Želite li redovno održavanje „studentske srijede“ u Otočcu?“   čiji su rezultati pokazali interes mladih za održavanjem ovakvog eventa,  pokušati će  u suradnji s disco barom „Shark“  pridonijeti noćnom životu mladih u Otočcu.
05. listopada 2011., još je jedan datum koji će ovi studenti upisati u povijest, ovaj put kao datum kada je počelo održavanje „studentske srijede“ a što će mladima omogućiti proširenje zabave koju inače mogu dobiti samo petkom i subotom. Redovna studentska srijeda održavati će se svaku srijedu s početkom u 22h, ulaz u disco bar Shark biti će slobodan, a svi će gosti imati pravo uživati u studentskim cijenama pića i glazbi DJ-a.

Link na događaj na facebook-u: http://www.facebook.com/event.php?eid=217609398304000

Napomenimo, „studentska srijeda“ nije ništa novo u noćnom životu gradova Hrvatske, a u našoj blizini održava se u Gospiću sa vrlo dobrim odazivom studenata. Odaziv srijedom varira u odnosu na dane vikenda, ali gostiju nikada ne manjka.

Hoće li ovaj novi trend koji će studenti pokušati uvesti , uspjeti, ovisi isključivo i samo o mladima Otočca i županije. Nakon ove aktivnosti, najavljuju pokretanje novih redovitih aktivnosti o kojima će naknadno obavijestiti.
Lo/SZG