Sudar automobila i kampera: jedna osoba teško ozlijeđena

Tijekom proteklog vikenda, na području Policijske uprave ličko-senjske zabilježeno je 13 prometnih nesreća. U tim nesrećama, jedna osoba je teško ozlijeđena, a šest osoba je zadobilo lakše ozljede.

Posebno se ističe teška prometna nesreća koja se dogodila u petak, 10. studenog, u Jezercu. Nesreću je skrivio 24-godišnjak iz Proložca koji je, upravljajući osobnim automobilom imotske registracije, izgubio kontrolu nad vozilom. Zbog neprilagođene brzine, mladić je naglo skrenuo u suprotnu prometnu traku, gdje je prednjim dijelom svog vozila udario u kamper njemačkih nacionalnih oznaka. Kamperom je upravljao 64-godišnji talijanski državljanin.

Nastavak ispod oglasa

U ovoj nesreći, 82-godišnji talijanski državljanin, putnik u kamperu, teško je ozlijeđen. Lakše ozljede zadobili su 24-godišnji vozač osobnog automobila i 29-godišnji talijanski državljanin, također putnik u kamperu.

Istog vikenda, na području Gospića i Otočca dogodile su se dvije nesreće s ukupno četiri lakše ozlijeđene osobe, dok su ostale nesreće prouzročile samo materijalnu štetu.

L.O.