Supernova Festival na Zrću

0

Gradonačelnik Novalje Ivan Dabo i direktorica TZ Novalje Tatjana Peranić – Samaržija primili su organizatore i promotore Supernova Festivala koji će se održati ovog ljeta u Novalji od 02. – 06. lipnja.

Organizatori ovog događaja su turističke agencije Amatori iz Italije i AdriaLink iz Rijeke (Novalja.Com) a promociju će raditi reklamni studio Real Dc.
Ovu priliku organizatori su iskoristili za prezentaciju Festivala gradonačelniku i direktorici TZ Novalje. Događaj je osmišljen prema uzoru na Spring Break zabavama koje su karakteristične za zapadne države a odnosi se na zabave za studente po završetku akademske godine.

Organizatori očekuju dolazak od najmanje 1000 gostiju iz Italije. Za tu prigodu je osiguran brod na liniji između Ancone i Zadra. Smještaj gostiju biti će organiziran u privatnim apartmanima u Novalji kod iznajmljivača koji su u sustavu AdriaLinka (Novalja.Com) te ostalih zainteresiranih iznajmljivača.

Gradonačelnik Dabo dao je svoju potporu organizatorima naglasivši da je datum Festivala dobro pogođen (početak lipnja) za Novalju jer se na takav način produžuje turistička sezona.
Direktorica TZ Novalje Tatjana Peranić – Samaržija istaknula je ovom prigodom da je prošle godine zabilježen porast dolazaka gostiju iz Italije za čak 15 % u odnosu na sezonu ranije. TZ Novalje će Festivalu pružati logističku potporu vezano za informacije posjetiteljima.

M.Š.