Susret djece hrvatskih branitelja

0

Udruga hrvatskih dragovoljaca Domovinskog rata Ličko-senjske županije kao nositelj programa pod nazivom “Susreti djece hrvatskih branitelja” i ove je godine organizirala odlazak djece na devete po redu igre, državno natjecanje  u Savudriju od 30.08. do 02.09.2010.godine. Djeca koja predstavljaju Ličko-senjsku županiju ove godine su iz Otočca, Senja i Brinja.

Program je namijenjen djeci osnovnoškolskog uzrasta a cilj susreta je da se ista kroz natjecanje,druženje i igru upoznaju i stvore trajne međusobne kontakte, da još bolje upoznaju i nauče cijeniti svoju Domovinu za koju su se njihovi očevi i majke borili.

Skupina djece iz Otočca ( jedan autobus ) predvođena Markom Marićem – predsjednikom UHDDR-a Otočac i Božom Bižanovićem – predsjednikom UHDDR-a Ličko-senjske županije, te dva voditelja Ivanom Mayer i Slavenom Orešković krenuli su jutros u 6,00 sati ispred župne crkve Presvetog Trojstv, te su sretno stigli u 11,00 sati u Savudriju. Nakon odmora i ručka poslijepodne će iskoristiti za kupanje i druženje.

Felix