Sve spremno za adrenalinsko nadmetanje: Visočica Sky snow trail utrka starta ove subote

0

Utrka Visočica Sky snow trail, koja je prethodno odgođena zbog nepovoljnih vremenskih uvjeta, održat će se ove subote, 17. veljače. Svi sudionici trebali bi se okupiti u Rizvanuši, točnije 1 kilometar od kraja asfaltirane ceste, gdje je start zakazan za 11 sati. Organizatori iz Atletskog kluba Velebit izražavaju nadu u lijepo vrijeme za dan utrke.

Startni brojevi bit će podijeljeni kod Rizvan City-a, odakle će sudionici krenuti prema startu utrke koji je udaljen 2,5 kilometra cestom. Nakon završetka, ceremonija podjele nagrada i obroka održat će se u planinarskoj kući na Visočici, gdje će biti dostupne i vrećice za suhu robu (drop bagovi) koje će sudionici moći koristiti. Te vrećice bit će prethodno transportirane do okretišta, do kojeg se može doći vozilom s povišenim podvozjem, a od tamo sudionike čeka još jedan kilometar uspona do kuće.

Organizatori napominju da Atletski klub Velebit ne osigurava prijevoz nazad do početne točke i mole sve koji su sigurni da neće moći prisustvovati utrci da to unaprijed dojave.

L.O.