Svečano obilježavanje Dana policije

Dan policije (blagdan Sv. Mihaela, 29. rujna) na razini Policijske uprave ličko-senjske, obilježit će se u petak, 24. rujna 2010. godine sa slijedećim prigodnim programom:

07.00 sati – sv. misa za poginule policijske službenike u Domovinskom ratu u katedrali Navještenja Blažene Djevice Marije u Gospiću,

Nastavak ispod oglasa

08.00 sati – polaganje spomen vijenaca i paljenje svijeća kod Središnjeg križa na groblju sv. Marije Magdalene u Gospiću,

10.00 sati – polaganje spomen vijenaca i paljenje svijeća na Plitvicama kod spomen obilježja mjesta pogibije 1. hrvatskog redarstvenika u Domovinskom ratu Josipa Jovića.

Navedenom programu će uz goste i uzvanike društveno-političkog, odnosno javnog života, te predstavnike udruga proizašlih iz Domovinskog rata, već tradicionalno nazočiti i članovi obitelji poginulih branitelja iz sastava hrvatske policije.
Također će delegacije Policijske uprave na sam Dan policije obići sve pojedinačne grobove u mjesnim grobljima gdje su pokopani poginuli policajci, uz polaganje cvijeća i paljenje svijeća.