Taekwondo klub Gacka briljira: Osvojene tri medalje na prvenstvu Hrvatske

Današnje Prvenstvo Hrvatske za kadete i U21 u Ivanja Reki bilo je mjesto gdje su mladi talenti Taekwondo kluba Gacka ostvarili impresivne rezultate. Usprkos žestokoj konkurenciji, klub je uspio osvojiti tri medalje s ukupno sedam natjecatelja, čime je dokazan iznimni talent i posvećenost rada.

Jelena Marincel, kadetkinja iz kluba Gacka, okrunjena je titulom Prvakinje Hrvatske, osvojivši zlatnu medalju. Nakon tri uvjerljive pobjede bez ijednog poraza, Marincel se uspela na najvišu stepenicu postolja.

Nastavak ispod oglasa

Ivan Žubrinić, koji se prvi put natjecao u kategoriji seniora, ostvario je izvanredan rezultat osvojivši srebrnu medalju. Njegove odlične borbe privukle su pažnju i potvrdile njegov talent.

Treća medalja pripala je Karli Lončar koja je osvojila broncu. Iako joj je srebro izmaklo za dlaku, Lončar je pokazala iznimne borbe.

Klub Gacka upućuje velike čestitke svojim osvajačima medalja, ali i onima koji ovaj put nisu stigli do postolja. Treneri kluba također zaslužuju priznanje za njihovu ulogu u ovom velikom uspjehu. Ovaj događaj služi kao potvrda da je Taekwondo klub Gacka mjesto gdje mladi talenti mogu doseći izvrsnost, a njegova budućnost u sportu izgleda svijetla.

L.O.