Tamburaški sastav Ni 5 Ni 6 sviraju za Ličane

0

Tamburaški bend koji djeluje više od desetljeća u početku je bio poznat pod imenom “Mladi bećari” a sastojao se od, što bivših, što sadašnjih, članova KUD-a Sesvetska Sela. Tijekom vremena došlo je do bitnih izmjena u sastavu ljudi koji su svirali, te na inicijativu preostalih i ambicioznijih članova, punih euforije, entuzijazma i želje za ozbiljnijim i kvalitetnijim radom, dolazi do promjene ime na u “Tamburaški Sastav Ni 5, Ni 6”. Zbog širenja repertoara, vrste nastupa i sredine u kojoj su svirali, bend je po potrebi nastupao i s harmonikašem. To je uskoro postalo i pravilo, te u bend dolazi harmonikaš Dario Dudak – Šado.  Sastav ostaje nepromijenjen do 31.12.2007., kada iz benda odlazi Ante Fumić – Fuma, a dolazi Tomislav Kondres – Koki.  Slijedeća izmjena desila se krajem 2011. godine, kad je dugogodišnjeg harmonikaša, Daria Dudaka – Šadu, zamijenio Marijo Tušek.
Zbog ozbiljnog pristupa glazbi kao poslu, a ponajprije kao ljubavi, konstantno su radili na podizanju kvalitete svirke i širenju repertoara. Kako njihov repertoar sada ne poznaje granice, te osim tamburaške sviramo: narodnu, zabavnu i pop-rock glazbu, od 2010. godine po potrebi nastupaju i s bubnjarom, pa im u takvim prilikama kao pojačanje ritam ekcije dolazi i sedmi član – Kristijan Valentak.

“Tamburaški Sastav Ni 5, Ni 6” svirati će na na Ličkoj večeri u subotu, koja će se održati u Restoranu Sesvetska dolina u Zagrebu s početkom u 20h.

Oglas

Ulaznice po cijeni od 199kn s all inclusive ponudom možete rezervirati na broj mobitela: Antonio 091 204 2204 ; Restoran 01 2063 641 , 091 225 8416 .

L.O.