Dvoje poginulih na A-1

0
Foto: PU ličko-senjska
Foto: PU ličko-senjska

GOSPIĆ – Prema izvješću Policijske uprave Ličko-senjske jutros oko 6.35 sati na autocesti A-1, u smjeru sjevera, predio Obilja, dogodila se prometna nesreća u kojoj su smrtno stradala tri državljana Albanije, dok su dva državljana Albanije zadobila teške tjelesne ozljede.

Prometna nesreća se dogodila kada je za sada neutvrđeni vozač upravljajući osobnim automobilom marke „Golf IV“, talijanskih nacionalnih oznaka, iz za sada neutvrđenih razloga sletio udesno van kolnika, prednjom desnom stranom vozila udario u zaštitnu metalnu ogradu, uslijed čega je došlo do podizanja, klizanja i višestrukog prevrtanja vozila po zaštitnoj ogradi, nakon čega se vozilo zaustavilo na zaustavnoj traci okrenuto na krov.
Na mjestu događaja smrtno su stradale dvije osobe (27-godišnjak i 20-godišnjakinja), dok je treća osoba (23-godišnjak) uslijed zadobivenih ozljeda preminuo u Općoj bolnici Karlovac. Dvije osobe su zadobile teške tjelesne ozljede, te je 55-godišnjakinja zadržana na liječenju u Općoj bolnici Gospić, a 25-godišnjak je zadržan na liječenju u Općoj bolnici Ogulin.
Očevid prometne nesreće obavila je općinska državna odvjetnica iz Gospića uz stručnu pomoć policijskih službenika Policijske uprave ličko-senjske.

Oglas

LO