Tijekom vikenda 6 prometnih nezgoda

0

Tijekom proteklog vikenda, od 8. do 10. travnja, na području Policijske uprave ličko-senjske evidentirano je 6 prometnih nesreća, od kojih jedna sa smrtno stradalim osobama (jedna osoba smrtno stradala) na području Senja, jedna s ozlijeđenim osobama (jedna osoba zadobila za sad neutvrđene ozljede)na području Otočca i četiri s materijalnom štetom, a dogodile su se na području Gospića (3) i Otočca (1).

U cilju održavanja povoljnog stanja sigurnosti u cestovnom prometu, ova Policijska uprava je tijekom proteklog vikenda provela više preventivno represivnih akcija usmjerenih na sankcioniranje najtežih prometnih prekršaja, a posebno prekršaja upravljanja vozilom pod utjecajem alkohola i zaštite pješaka.

Oglas

Tijekom tog perioda utvrđena su 53 prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, od kojih izdvajamo 9 prekršaja pješaka, 8 prekršaja neustupanja prednosti prolaska pješacima od strane vozača, 4 prekršaja upravljanja pod utjecajem alkohola i 6 prekršaja upravljanja prije stjecanja prava na upravljanje.

mup