TO JE TO – Glas za Račića je glas za SDP i Vesnu Pusić

Pretkampanja kandidata na listi SDP-a i Narodne koalicije Hrvoja Račića u punome je jeku. Mnogi bi rekli, pijevac koji rano zakukuriče prvi završi u loncu. Zašto?
Jednostavno zato što je HSS najstarija hrvatska stranka koja baštini konzervatizam i demokršćanstvo, te zastupa tradicionalne vrijednosti, koje u što nas uvjeravaju lički HSS-ovci Račića ne predstavlja, jer po njima ima vrlo sumnjive svjetonazore koje kažu i ne skriva.. Novo vodstva je odnijelo HSS u krilo SDP-u što se naravno ne sviđa ličko senjskim HSS-ovcima koji su naravno po političkoj vokaciji desno orijentirani. Po svemu viđenom za Račića možemo reći da više pripada SDP-u nego najstarijoj strancim HSS-u. Po toj logici čudi kako Račić može očekivati ozbiljniju podršku u LSŽ. Uz slogan TO JE TO, kritičari će reći glas za Račića je glas za SDP i Zorana Milanovića – to je glavna poruka njegove pretkampanje. Bilo bi poštenije reći ako ste za SDP-e onda glasajte za Račića.

Lijevi svjetonazor nepoznatog Račića…

Nastavak ispod oglasa

To se možda ne bi svidjelo Nikoli Marasu. ali može mirno spavati pravi SDP-ovci neće glasati za Račića bez obzira na njegov lijevo-liberalni svjetonazor. Maras može mirno spavati i čekati sa početkom kampanje budući da Račić obavlja dobar dio posla za SDP i listu koji predvodi Ostojić svjestan da mu Račić ne može nimalo nauditi. Ličko senjska županija i čitava 9. izborna jedinica kao tvrda utvrda desnih stranaka ne može biti baza Račiću o kojem zapravo ništa ne znamo i koji je nepoznat kao osoba u 9. izbornoj jedinici.

Koji su zapravo stavovi Račića o istospolnim partnerstvima, porezima, cjelovitosti županije …?

Npr. njegov stav oko istospolnih partnerstava, poreza, cjelovitosti županije, Domovinskom ratu…da dalje ne nabrajamo. Kako će npr. objasniti da je u koaliciji sa Vesnom Pusić koja optužuje svoju državu da je agresor? Zato smo i rekli na početku ono o pijevcu. Račić će biti prvi kojim će završiti u loncu jel ne zastupa vrijednosti koje su utemeljene u razmišljanju ljudi sa ovog područja. Već je hit u ličko-senjskoj županiji slogan -GLAS ZA RAČIĆA JE GLAS ZA SDP-e–! Račić se sa tim sigurno slaže kažu bolji poznavatelji Račića iz Lovinca i Svetog Roka koji nas uvjeravaju da je njegov svjetonazor lijevo-liberalni.

L.O.