U Brinju održano prvenstvo Hrvatske u 3D disciplini i turnir „Brinje Open“

0

Prošle nedjelje, 10. rujna 2017. godine, u Brinju na lokaciji u Prokikama održala su se streličarska natjecanja Prvenstvo Hrvatske u 3D disciplini i turnir „Brinje Open“

Prvenstvo Hrvatske u 3D disciplini održano je u suorganizaciji Hrvatskog streličarskog saveza i Streličarskog kluba Brinje, a nastupilo je 62 najbolja hrvatska streličara iz 21 kluba.

Turnir „Brinje Open“ okupio je šezdesetak najboljih streličara iz Hrvatske i Slovenije.

Događanje je započelo u jutarnjim satima prijavama natjecatelja, nakon čega je slijedilo zagrijavanje, a sama natjecanja su započela u 10,00 sati i trajala su do poslijepodnevnih sati kada su proglašeni pobjednici i podijeljene medalje i nagrade.

Nagrade i medalje su podijelili Darko Dasović, predsjednik Streličarskog kluba Brinje i direktor natjecanja te Ivan Mustapić, dopredsjednik SK Brinje.

Rezultati Prvenstva Hrvatske u 3D:

LOVAČKI LUK:  u kategoriji veterana prvo mjesto je osvojio KRUNOSLAV ARVAJ iz kluba SK Žminj (HR); u kategoriji seniora prvo mjesto je osvojio IVICA MIHALJEVIĆ iz kluba SK Tomislav (HR); u kategoriji kadeta prvo mjesto je osvojio TEO PLANINEC iz SK Sunja (HR).

SLOŽENI LUK: u kategoriji veterana prvo mjesto je osvojio MARIO SAČER iz kluba ZGSK (HR), u kategoriji seniora prvi je bio IVAN MUSTAPIĆ iz SK Brinje (HR); u kategoriji seniorki prvo mjesto je zauzela DIJANA NIKŠIĆ iz SK 3D Croatia Prezid (HR).

INSTINKTIVNI LUK: u kategoriji veterana prvi je bio BRANKO MARIJANOVIĆ iz kluba SK 3D Medvednica (HR); u kategoriji seniora prvi je bio MARTIN SCHAEFER iz kluba SK 3D Medvednica (HR); u kategoriji seniorki prvo mjesto je zauzela TANJA HLAJ iz SK 3D Medvednica (HR).

GOLI LUK: u kategoriji veterana prvi je bio JOSO BELOVARAC iz SK Sisak (HR); u kategoriji seniora prvi je bio ROBERT POTRKAČ iz SK Glina (HR); u kategoriji seniorki prvo mjesto je zauzela ANICA LACKOVIĆ iz ZGSK (HR);

DUGI LUK: u kategoriji veterana najbolji je bio ZDENKO VIDEC iz SK Sisak (HR); u kategoriji seniora prvo mjesto je zauzeo DAMIR MAROŠEVIĆ iz SK Kuna (HR); u kategoriji seniorki prvo mjesto je zauzela MIRELA MILETIĆ iz SK Kuna (HR).

Rezultati „Brinje Open“ turnira:

LOVAČKI LUK:  prvo mjesto je osvojio IVICA MIHALJEVIĆ iz kluba SK Tomislav (HR).

SLOŽENI LUK: prvi je bio IVAN MUSTAPIĆ iz SK Brinje (HR).

INSTINKTIVNI LUK: prvi je bio MARTIN SCHAEFER iz kluba SK 3D Medvednica (HR).

GOLI LUK: prvi je bio ROBERT POTRKAČ iz SK Glina (HR).

DUGI LUK: najbolji je bio ZDENKO VIDEC iz SK Sisak (HR).

A.M.