U Gospiću i u Otočcu predani mali arsenali

Zadnje izvješće Policijske uprave ličko-senjske vezano uz događaje unatrag 24 sata ističe nekoliko detalja. Policijski službenici Policijske uprave ličko-senjske dovršili su kriminalističko istraživanje nad:

-45-godišnjakom iz Otočca zbog osnova sumnje da je počinio kazneno djelo

Nastavak ispod oglasa

nedozvoljenog posjedovanja, izrade i nabavljanja oružja i eksplozivnih tvari. Sumnjiči se da je neovlašteno posjedovao poluautomatsku pušku (PAP 7,62) vojnog porijekla i jedno pripadajuće streljivo, koje je u sklopu kriminalističkog istraživanja od njega privremeno oduzeto.

-68-godišnjom hrvatskom državljankom zbog osnova sumnje da je počinila

kazneno djelo oštećenja tuđe stvari. Sumnjiči se da je jučer u Donjem Babinom Potoku, općina Vrhovine kamenom oštetila osobni automobil gospićkih registracijskih oznaka u vlasništvu 63-godišnjaka iz mjesta Gornje Vrhovine, općina Vrhovine.

Zabilježena su i dva slučaja narušavanja javnog reda i mira a dogodila su se na području Gospića. Potukli se dečki.

Dobra vijest dolazi iz Gospića gdje je jedan građanin dragovoljno predao 100 komada topničkog streljiva call. 20 mm, a u Otočcu 2 ručne bombe i 44 komada streljiva, koje su policijski službenici za protueksplozijsku zaštitu Policijske uprave ličko-senjske izuzeli i pohranili u skladište do uništenja.

P. U./L. O.