U Gospiću održan tradicionalni domjenak HDZ-a

Tradicionalni božićni domjenak Hrvatske demokratske zajednice Ličko-senjske županije okupio je sinoć u Gradskoj sportskoj dvorani u Gospiću oko 3 000 građana. Nazočnima su se obratili Božidar Kalmeta, predsjednik HDZ-a Zadarske županije i potpredsjednik Vlade RH, ujedno i prvi čovjek HDZ-a Ličko-senjske županije mr. Darko Milinović.

Božidar Kalmeta je naglasio činjenicu kako uoči svakih izbora lažne ankete n najavljuju poraz HDZ-a, dok rezultati pokazuju suprotno. Veliki broj članova stranke u 9. izbornoj jedinici za Kalmetu su sigurno jamstvo pobjede na narednim izborima. Prekidan glasnim pljeskom mr. Darko Milinović je ustvrdio kako  ima mnogo razloga za pobjedu HDZ-a.

Nastavak ispod oglasa

– Naša predsjednica stranke i premijerka Vlade RH gospođa Jadranka Kosor nepokolebljivo  ide naprijed. Ponekad svjesno riskira i svoj rejting, ali je ustrajna u borbi protiv korupcije i svih nezakonitosti. Ličko-senjska županija danas obilježava i 21. obljetnicu osnutka i rada naše stranke. HDZ je ovdje bio kada je bilo najteže: i tijekom Domovinskog rata i onda kada je trebalo graditi razrušene gradove  i naselja. Zato se s ovoga mjesta još jednom želim zahvaliti našim prijateljima koji su dali život za Domovinu. Želim se zahvaliti i svim hrvatskim braniteljima jer su se Domovini stavili na raspolaganje kad je to bilo najpotrebnije. Ovaj grad, ova županija i Hrvatska uvijek su mogli računati na njih. Gledajući vas večeras sa sigurnošću mogu poručiti hrvatskoj javnosti: SDP neće dobiti ove izbore! To im poručujem iz Gospića, jednog od gradova heroja!!!

Na skupu su zasebno pozdravljeni župan Milan Jurković, gradonačelnici Milan Kolić, Mario Barković, Darko Nekić i Ivan Dabo, te  načelnici općina i dužnosnici HDZ-a gradskih i općinskih organizacija. Osim nadolazećih božićnih blagdana HDZ je sinoć obilježio i 21. obljetnicu osnutka i rada u Ličko-senjskoj županiji. U zabavnom dijelu programa nastupio je pjevački zbor «Vila Velebita» iz Gospića i klapa «Intrade».

M. S.