U Gospiću održana tribina na teme „Žene u politici“ i „Žene u poduzetništvu“

1

U organizaciji Zajednice žena HDZ-a „Katarina Zrinski“ Ličko senjske županije, u Gospiću je održana tribina na teme „Žene u politici“ i „Žene u poduzetništvu“.

Uz predsjednicu Zajednice žena na nacionalnoj razini prof. Katarinu Fuček, tajnicu Zajednice i saborsku zastupnicu mr.sc. Đurđicu Sumrak na tribini je bio nazočan i zamjenik predsjednice HDZ-a i predsjednik ŽO HDZ-a Ličko senjske županije, potpredsjednik Vlade i ministar zdravstva dr. Darko Milinović.
Zamjenik predsjednice HDZ-a dr. Darko Milinović je u svom obraćanju izrazio zadovoljstvo zastupljenošću žena u političkom životu Ličko – senjske županije.

Oglas

O temi „Žene u politici „ govorile su predsjednica prof. Katarina Fuček, tajnica i saborska zastupnica mr.sc. Đurđica Sumrak, te zamjenica gradonačelnika Grada Gospića gospođa Marta Grgurić, koja je iznijela svoja politička iskustva.

Temu „Žene u poduzetništvu“ , obradila je pročelnica Upravnog odjela za gospodarstvo Ličko senjske županije specijalistica ekonomije gospođa Ana Rukavina Stilinović.
Tribinu je vodila predsjednica Zajednice žena „Katarina Zrinski“ Ličko senjske županije gospođa Ana Mari Bašić.

/ M.M. /