U Otočcu akcija “Kupujmo hrvatsko” i “Vrijedne ruke”

2

Akcije “Kupujmo hrvatsko” i “Vrijedne ruke“ održava se danas, 7. rujna. od 9 do 14 sati na trgu ispred Gackog pučkog otvorenog učilišta u Otočcu.

U promotivnoj prodaji kvalitetnih hrvatskih proizvoda nositelja znakova “Izvorno hrvatsko” i “Hrvatska kvaliteta”, ali i proizvoda vrijednih ruku, sudjeluje oko 100 izlagača.

Oglas

Događanju je, pored brojnih osoba iz javnog i društvenog života Ličko-senjske županije, Terezijanski sajam otvorio je predsjednik Županijske komore Ličko-senjske županije mr.sc.Joso Brajković, prisustvovao je i izaslanik župana Milana Jurković , Drago Vlainić te gradonačelnik Grada Otočca Mario Barković, a Lovačka udruga “Gacka” za sve će sudionike pripremiti lovački gulaš u kotliću.

Promotivna akcija Hrvatske gospodarske komore “Kupujmo hrvatsko” nastavljena je ove godine s ciljem da se građanima ukaže na važnost kupovanja domaćih proizvoda kako bi se doprinijelo jačanju hrvatskog gospodarstva.

Od prošle godine se u sklopu “Kupujmo hrvatsko“ održava i akcija “Vrijedne ruke” koja nastoji promovirati proizvode i proizvođače vrijednih ruku koji svojim radom, znanjem i umijećem pridonose razvoju različitosti hrvatskoga gospodarstva, a istodobno ostvaruju dobrobit za sebe i svoju obitelj.

Akcija se ove godine održava od svibnja do rujna u 21 gradu.

( b )