U Otočcu održan božićni turnir u košarci, Ličko-senjska županija školi darovala mobilni defibrilator

0

Tradicionalni Božićni turnir u košarci održan je danas u sportskoj dvorani Srednje škole Otočac. Ovaj događaj, pun uzbuđenja i sportskog duha, okupio je mlade talente iz cijele regije, uključujući početnike i mlađe igrače iz klubova KK Pakoštane, KK Kolpa iz Slovenije,  ŽKK Gospić te domaćine iz KK Otočac.

Kako bi se osiguralo nezaboravno iskustvo za sve sudionike i posjetitelje, organizatori su pripremili dodatna iznenađenja, a u povodu Sv. Nikole svim natjecateljima su osigurani darovi.

Oglas

Program je dodatno obogatila Sportska udruga “Pokreni se” sa svojim atraktivnim dječjim aerobikom.

Događaju je nazočio i gradonačelnik Otočca Goran Bukovac te župan ličko-senjski Ernest Petry. Župan Ernest Petry stigao je u Otočac s poklonom – Ličko-senjska županija je povodom turnira darovala mobilni defibrilator Srednjoj školi Otočac. Defibrilator će služiti kao dodatna sigurnost za sve klubove koji se natječu u ovoj dvorani.

Župan Petry pozdravio je sve natjecatelje i gledatelje, te istaknuo kako županija preko Zajednice sportova LSŽ kontinuirano financira sve klubove, a takva će podrška biti nastavljena i u budućnosti.

Pobjednici ovogodišnjeg turira je ekipa KK Kolpa iz Slovenije.

L.O.