U Senju održano 18. ekipno prvenstvo u elektroničkom pikadu

0

Pikado klub Bistro Janje iz Zagreba najveći je slavljenik 18. Ekipnog prvenstva Hrvatske koje je proteklog vikenda po četvrti put održano u Športskoj dvorani Robert Barbić Beli u Senju. Njihova muška ekipa Janje Alfa Team osvojila je naslov prvaka Hrvatske u muškoj konkurenciji, dok su djevojke iz ekipa Janje Alfa Women Team slavile u ženskoj konkurenciji.

Uz PK Bistro Janje veliki slavljenik u Senju je bio i Pikado klub Posejdon iz Kaštel Kambelovca koji je u sve tri muške kategorije imao svoju ekipu na pobjedničkom postolju. Uz ekipu Posejdon 2 koja je osvojila broncu u Prvoj ligi, u Drugoj ligi je prvo mjesto osvojila ekipa Posejdon, dok je u konkurenciji trećeligaša drugo mjesto osvojio Posejdon 3.

Oglas

Uspješan rezultat polučio je i Pikado klub Senj. Muška ekipa Fast food Ivana je u Trećoj ligi osvojila 4. mjesto, dok je senjska ženska ekipa Caffe bar Erna osvojila 13. mjesto u jedinstvenoj ligi.

18. Ekipno prvenstvo Hrvatske u elektroničkom pikadu u kojem je sudjelovalo 670 igrača, odnosno 96 ekipa, otvorenim je proglasio predsjednik Saveza športova Grada Senja, Željko Biondić, a simboličnim bacanjem triju pikado strelica turnir je otvorio Senjanin Tomislav Špalj, četverostruki prvak Hrvatske u stolnom tenisu za osobe s invaliditetom te hrvatski reprezentativac.

Organizator događaja bio je Hrvatski pikado savez, suorganizator Pikado klub Senj, a pokrovitelj Grad Senj.