U Senju predstavljanje knjige o biskupu Bogoviću

0

U organizaciji senjske Župe Uznesenja BDM, u suradnji s Pučkim učilištem M.C.Nehajeva Senj i Gradskim muzejom Senj, u četvrtak, 22. veljače, u 19.30 sati, u senjskom Domu kulture održat će se predstavljanje knjige „Biskup dr. sc. Mile Bogović“. Autorski dvojac don Anđelko Kaćunak i Josip Pečarić, kroz stranice svoje najnovije publikacije, osvjetljava život i djelo istaknutog biskupa.

Magistar teologije Franjo Puškarić i ravnateljica Gradskog muzeja Senj, Blaženka Ljubović, također će sudjelovati u predstavljanju, pružajući svoje uvide i komentare o knjizi. Ovaj događaj predstavlja izuzetnu priliku za sve zainteresirane da se upoznaju s bogatim doprinosom biskupa Mile Bogovića crkvenoj i kulturnoj zajednici, kao i njegovom utjecaju na suvremeno društveno i duhovno tkivo.

Organizatori pozivaju sve građane i zainteresirane strane da prisustvuju ovom kulturnom događaju i time odaju počast jednoj od ključnih figura suvremene crkvene povijesti u Hrvatskoj. Predstavljanje knjige „Biskup dr. sc. Mile Bogović“ obećava biti večer bogata znanjem, inspiracijom i zajedništvom, odražavajući duh zajednice koja cijeni i njeguje svoju povijest i kulturno nasljeđe.

L.O.