U subotu svi na „13. Eko etno Gacku“

0

Turistička zajednica Grada Otočca , organizira 23. srpnja 2016. (subota) „13. Eko etno Gacka“, sajam prepoznatljiv kao najveći izložbeno-prodajni sajam autohtonog sadržaja na području Grada Otočca.
S organizacijom istog započelo se prije 13 godina kako bi se obogatila turistička ponuda grada Otočca, ali i kako bi se pomoglo proizvođačima koji nemaju potrebne resurse za nastup na većem tržištu. Iz godine u godinu, sajam ima sve veći broj izlagača, ali i posjetitelja koji su svake godine privučeni raznolikom ponudom što starih, a što novih izlagača, zanimljivim i bogatim kulturno-umjetničkim programom, kao i aktivnim praćenjem i navijanjem za favorite u natjecanja kuhanja lovačkog kotlića koje je postalo već tradicionalni i neizostavni dio Sajma okarakteriziran kao prijateljska borba između profesionalaca i amatera za titulu najboljeg kuhara lovačkog kotlića Grada Otočca.
Eko etno sajam prilika je za vlastitu prezentaciju i prodaju proizvoda prijavljenih izlagača, ali za i prezentiranje Gacke doline kao turističkog odredišta koje i tijekom ljetnih mjeseci ima što ponuditi turistima, kao i za druženje i natjecanje u prijateljskom okruženju.
Dražen Prša