Uključite se u oblikovanje Gospića: Počinje Javna rasprava o urbanističkom planu

0

Građani Gospića pozvani su da se aktivno uključe u javnu raspravu o IV. izmjenama i dopunama Urbanističkog plana uređenja naselja Gospić – UPU 1. Javna rasprava, koja počinje danas, trajat će do 15. studenog 2023. godine.

Dokumentacija, uključujući tekstualni i grafički dio prijedloga plana, dostupna je na uvid javnosti u prostorijama Gradske uprave na adresi Trg Stjepana Radića 14, svakog radnog dana od 8 do 13 sati. Također, građani će imati priliku iznijeti svoje prijedloge i primjedbe na javnoj izlaganju koje će se održati 13. studenog u 12 sati na lokaciji Grad Gospić, Budačka 55.

Svi zainteresirani mogu svoje prijedloge i primjedbe dostaviti pisanim putem ili ih upisati u Knjigu primjedbi koja će biti izložena uz prijedlog plana. Važno je napomenuti da prijedlozi i primjedbe trebaju biti čitko napisani i dostavljeni unutar zadanog roka, a sve dodatne informacije mogu se dobiti na broju telefona 053/658-800 ili putem elektroničke pošte na adresu nikola.kurtes@gospic.hr.

Ovo je ključna prilika za stanovnike Gospića da izraze svoje mišljenje o budućnosti urbanog razvoja svog grada i sudjeluju u procesu odlučivanja.

L.O.