Uskrsni doručak u Senju: zajednička proslava blagdana s gostima i sugrađanima

0

Turistička zajednica grada Senja i Boutique hotel Bura 45ºN ovog Uskrsa organiziraju poseban događaj kako bi zajedno s prvim gostima i sugrađanima proslavili Uskrs, najveći kršćanski blagdan. Na Pavlinskom trgu, srcu Senja, na Uskrsni ponedjeljak, 1. travnja 2024., od 9 sati ujutro, postavit će se uskrsni stol pun tradicionalnih delicija karakterističnih za ovo područje.

Posjetitelji će, nakon blagoslova hrane, imati priliku kušati raznovrsna jela pripremljena s mnogo ljubavi i pažnje, u duhu uskrsnih tradicija. Kako bi osigurali da i najmlađi posjetitelji pronađu nešto za sebe, organiziran je i animacijsko zabavni program koji će ih zabavljati tijekom cijelog događanja.

Za dobro raspoloženje i veselu atmosferu zadužena je lokalna glazbena grupa Skala iz Senja, poznata po svojim energičnim nastupima i sposobnosti da razveseli publiku svih uzrasta. Ovogodišnji uskrsni doručak u Senju predstavlja savršenu priliku za sve da se okupe, podijele radost Uskrsa i zajedno provedu vrijeme uživajući u bogatoj ponudi lokalnih specijaliteta i zabavnom programu.

L.O.