Uspješna poduzetnica, čelnica HSP-a Lovinac i tajnica ŽO HSP prelazi u LiPO

Portal Lika online večeras je iz dobro obaviještenih izvora dobio još jednu informaciju koja je veliko političko iznenađenje. Tajnica županijskog odbora HSP-a i predsjednica općinskog odbora HSP-a Lovinac, diplomirana ekonomistica Danijela Smolčić koja je u javnosti prepoznata kao vrhunski stručnjak za pripremanje EU projekata za poljoprivredu, danas je odlučila da će pristupiti stranci LiPO .

Riječ je o mladoj obrazovanoj osobi koja iza sebe ima bogatu poslovnu karijeru u sektoru bankarstva, poslovnog sektora trgovine, a pored toga uspješno je vodila obiteljski OPG.

Nastavak ispod oglasa

Danijela se svojim znanjem koji je stekla specijalizirano za EU projekte iz domene poljoprivrede i samozapošljavanja, a pomogla je brojnim OPG-ovima iz Ličko senjske županije u povlačenju bespovratnih EU sredstava.

Sve ovo govori u prilog tome da LiPO stasa upravo u onakvu stranku koju su promovirali posljednjih devet mjeseci, gdje će mlađe stručne osobe dobivati prostor za svoje političko djelovanje. Kako doznajemo ovo je samo jedan u nizu iznenađenja koje ova stranka priprema.

L.O.